Na aukciji 16 banaka

Bez autora
Mar 24 2010

Na drugu aukciju modela A Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) pristiglo je 16 ponuda banaka u iznosu od 346 milijuna kuna. HBOR je na aukciji ponudio 200 milijuna kuna, a službeni rezultati bit će objavljeni sutra. I na prvoj aukciji za model A, održanoj 19. veljače, ponude je dalo 16 banaka, no ukupni je iznos bio nešto viši i iznosio je 357,15 milijuna kuna. HBOR je tada prihvatio ponude šest banaka, a kamate se za krajnje korisnike kreću od 4,64 posto do 4,82 posto. HBOR i banke i ovaj će put poduzetnicima kroz kredite ponuditi 500 milijuna kuna kredita. HBOR sudjeluje s 40 posto, a banke sa 60 posto. Kao i prvi put, i ova aukcija odnosila se na kredite s ročnošću tri godine, a prednost u dobivanju kvote kredita imat će banka koja ponudi nižu maržu.

Na aukciji 16 banakaNa drugu aukciju modela A Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) pristiglo je 16 ponuda banaka u iznosu od 346 milijuna kuna.

HBOR je na aukciji ponudio 200 milijuna kuna, a službeni rezultati bit će objavljeni sutra.

I na prvoj aukciji za model A, održanoj 19. veljače, ponude je dalo 16 banaka, no ukupni je iznos bio nešto viši i iznosio je 357,15 milijuna kuna. HBOR je tada prihvatio ponude šest banaka, a kamate se za krajnje korisnike kreću od 4,64 posto do 4,82 posto.

HBOR i banke i ovaj će put poduzetnicima kroz kredite ponuditi 500 milijuna kuna kredita. HBOR sudjeluje s 40 posto, a banke sa 60 posto. Kao i prvi put, i ova aukcija odnosila se na kredite s ročnošću tri godine, a prednost u dobivanju kvote kredita imat će banka koja ponudi nižu maržu, prenosi Hina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik